• Ana Sayfa
  • Forum
  • Yardım
  • Giriş Yap
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru)
Cevaplar 3
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 26618
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru)  (Okunma Sayısı 26618 defa)
Konu Kalitesi % 3
Oy Ver
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ağustos 21, 2009, 04:03:54 ÖÖ
Administrator
*
Teşekkür 280
Çevrimdışı Çevrimdışı
Uyarı Puanı:
%0

TÜRKİYE'DE BÖYLE HIZ GÖRÜLMEDİ..!

2x1 GBiT Duplink Porttan Son Sürat İndirme Heycanını Yaşayınız İnternetinizi Artık Tam Performans Kullanabiliceksiniz...!

Türkiye'de Bu Fiyatlara Bu Hız Görülmedi..! Muhteşem ALTYAPI..! Süper Hız Bekleme Yok..!

DİREK KENDİ SERVERIMIZDAN SADECE VİP ÜYELERE SON HIZ BEKLEMEK YOK KOTA YOK SINIRSIZ İNDİRME...!

İşte Örneklerimiz Birebir indirme Yöneticisinden Alınmıştır...!

Vip Üyelikle İlgili Bir Açıklama: Evet arkadaşlar bildiginiz üzere rapidshare ve ona benzer download siteleri bizleri ugrastırır oldu bu hem bize hemde size eziyet haline geldi birşey indirmek için yok beklicez yok zamanı dolsun inincede yok rar hatalı şifre istiyor gibi sorunlar buna artık bir son diyoruz ve vip üyelik herşeyinize çözüm olacaktır bunada biz garanti veriyoruz sadece 1 aylık fiyatı 10 tl gibi cüzi bir miktar bir dvd bile en az 3 tl bir vcd bile 2 tl hem sınırsız film indirceksiniz blu-ray , dvd gibi büyük boyutlularda dahil hemde 10 tl gibi miktarla ayrıca alacağınız vip üyelikle sitenize destek çıkmış olacaksınız ve uzun soluklu kaliteli bir site olmasında bir katkınız olacak hem sitenize katkı hemde son hız tek link film indireceksiniz alacağınız bir vip üyelik için hepinize teşekkürler...Vip üyelik özellikleri aşağıda inceleyebilirsiniz...

Direk Tek Link Server'dan Son Hız ve Sınırsız İndirme İmkanı..!

Bilgi Almak İçin İletişim Bilgilerimiz:

İletişim : vipdivxup@hotmail.com (EKLEYİNİZ)

..:: Fiyat Tarifelerimiz ( 1 Ay Boyunca Kampanyalı Fiyatlarımız ) ::..

..:: Fiyat Tarifelerimiz (Banka) ::..

1 Aylık : 10 TL
3 Aylık : 25 TL
6 Aylık : 45 TL

..:: Fiyat Tarifelerimiz (Paypal) ::..

1 Aylık : 10 $
3 Aylık : 25 $
6 Aylık : 45 $

BAĞLANTI HIZINIZ 1 MEGABİT İSE 120-130 KB İLE İNDİRİRSİNİZ
BAĞLANTI HIZINIZ 2 MEGABİT İSE 230-240 KB İLE İNDİRİRSİNİZ
BAĞLANTI HIZINIZ 4 MEGABİT İSE 420-450 KB İLE İNDİRİRSİNİZ
BAĞLANTI HIZINIZ 8 MEGABİT İSE 830-850 KB İLE İNDİRİRSİNİZ
BAĞLANTI HIZINIZ 10 MEGABİT İSE 1100-1400 KB İLE İNDİRİRSİNİZ

Direk Tek Link Server'dan Sınırsız İndirme İmkanı..!

..:: Vip Özellikleri ::..

- Direk Ana Server'dan Download
- Net Hızınızın En Yüksek Seviyede İndirme (FullSpeed Download)
- 2 Gbps Server Hızımız
- 10 Terebyt Geniş Arşiv
- İsteklere Anında Cevap
- Sınırsız Download
- Flashget, IDM Gibi Downloader Araçlarıyla İndirme
- Hiçbir Yede Bulamayacağınız Silinmez Linkler

..:: V.I.P Bulunan Bölümler ::..

- Son Çıkan Alt Yazılı Vizyon Filmler
- En Son Çıkan Türkçe Dublaj Filmler
- Son Çıkan Orjinal DVD Filmler (4.5 Gb)
- Son Çıkan HD , Blu-Ray Filmler (4.5 Gb)
- Her Türden Belgeseller ve Tiyato Gösterileri
- Bir Çok Türde Bilgisayar Oyunları
- Çeşitli Boyutu Büyük Programlar
- Ve Daha Bir Çok Şey V.I.P Bölümüzdedir...

V.I.P Üyelerimeze Özel Forumumuzda;

- Özel V.I.P Üye Logosu
- Çevrimiçi V.I.P Üyelerde Özel Renk
- V.I.P Üyelerin Görebileceği Özel Odalar
- 7/24 Yetkililerle İrtibat Halinde Olacaklardır...

Bilgi Almak İçin İletişim Bilgilerimiz:

İletişim : vipdivxup@hotmail.com (EKLEYİNİZ)

Göktun Adlı Vip Üyemiz
Alıntı
paramı yatırmamla özel üyeliğim açılması bir oldu yardım ve destek gerçekten oldukça kaliteli.paylaşımlar gelince normal bir üyenin 10 partta indirdiği filmi biz özel üyeler tek partta ve daha seri bir şekilde indirme imkanı buluyoruz,almayı düşünüen herkese tavsiye ederim divxup tecrübesine kesinlikle güvenmelisiniz

SalaMura Adlı Vip Üyemiz
Alıntı
ÜCRETİ YATIRDĞIDIM GİBİ ÜYELİGİM AÇILDI VE KESİNLİKLE ÖNERİYORUM ARKADASLAR SÜPER BİR SİSTEM YAPMIŞLAR HAKİKATEN HIZ VE TEK LİNK OLAYI BÜYÜLEYİCİ ELLERİNİZE SAGLIK ARKADAŞLAR GERCEKTEN SÜPER İŞ YAPMIŞLAR ARŞİVDE GİDEREK BÜYÜYOR DAHA NE OLSUN ALMAYAN ARKADAŞLAR KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR...! GECE ATIYORUM IDM YE YARINA HEPSİ BİTMİŞ OLUYOR İSTEDİGİM ZAMAN İNDİRİP İZLİYORUM

Hancock_85 Adlı Vip Üyemiz
Alıntı
Bende vip üyelik aldım ilk önce tereddütlerim vardı fakat inanın msnden destekleri 7/24 bizi dinlemeleri olsun hepsi çok iyi yapadıgım zaman hemen bilgisayarıma girip halletmeleri ilgi ve alakası gercekten cok iyi gel gelelim sisteme sistem gercekten 10 numara diyebilecegimiz bir olay olmus linkleri diziyorum o indiriyor kota derdimiz yok herşey çok iyi gercekten ben 3 aylık aldım fakat şimdiden 6 aylıga cevirmeye düşünüyorum almayan çok pişman olur arkadaşlar hepinize teşekkürler

« Son Düzenleme: Mart 01, 2010, 01:55:44 ÖS Gönderen: TheGeneraL » Logged

Linklerin Gorulmesine Izin Verilmiyor
Lutfen Kayit Olun yada Giris Yapin
»» m-720p Film Arşivimiz ««

»» BRRip 480p -Dual- Arşivimiz ««

»» BluRay 720p -Dual- Arşivimiz ««
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru)
« Posted on: Mart 11, 2010, 03:41:13 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) oyunları, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) programı, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) oyunu indir, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) program yükle, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) download, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) hikayeleri, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) resimleri, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) haber, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) yükle, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) videosu, Vip Üyelik Özellikler ve Vip Üye Nasıl Olabilirim? (Başvuru) msn eklentisi, şarkı sözleri
Ocak 21, 2010, 02:42:41 ÖÖ
Yeni Üye
Teşekkür 0
Çevrimdışı Çevrimdışı
Uyarı Puanı:
%0

paramı yatırmamla özel üyeliğim açılması bir oldu yardım ve destek gerçekten oldukça kaliteli.paylaşımlar gelince normal bir üyenin 10 partta indirdiği filmi biz özel üyeler tek partta ve daha seri bir şekilde indirme imkanı buluyoruz,almayı düşünüen herkese tavsiye ederim divxup tecrübesine kesinlikle güvenmelisiniz Gülümseme

Mart 01, 2010, 01:39:52 ÖS
Yeni Üye
Teşekkür 0
Çevrimdışı Çevrimdışı
Uyarı Puanı:
%0

ÜCRETİ YATIRDĞIDIM GİBİ ÜYELİGİM AÇILDI VE KESİNLİKLE ÖNERİYORUM ARKADASLAR SÜPER BİR SİSTEM YAPMIŞLAR HAKİKATEN HIZ VE TEK LİNK OLAYI BÜYÜLEYİCİ ELLERİNİZE SAGLIK ARKADAŞLAR GERCEKTEN SÜPER İŞ YAPMIŞLAR ARŞİVDE GİDEREK BÜYÜYOR DAHA NE OLSUN ALMAYAN ARKADAŞLAR KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR...! GECE ATIYORUM IDM YE YARINA HEPSİ BİTMİŞ OLUYOR İSTEDİGİM ZAMAN İNDİRİP İZLİYORUM

Mart 01, 2010, 01:45:39 ÖS
Yeni Üye
Teşekkür 0
Çevrimdışı Çevrimdışı
Uyarı Puanı:
%0

Bende vip üyelik aldım ilk önce tereddütlerim vardı fakat inanın msnden destekleri 7/24 bizi dinlemeleri olsun hepsi çok iyi yapadıgım zaman hemen bilgisayarıma girip halletmeleri ilgi ve alakası gercekten cok iyi gel gelelim sisteme sistem gercekten 10 numara diyebilecegimiz bir olay olmus linkleri diziyorum o indiriyor kota derdimiz yok herşey çok iyi gercekten ben 3 aylık aldım fakat şimdiden 6 aylıga cevirmeye düşünüyorum almayan çok pişman olur arkadaşlar hepinize teşekkürler

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Hosgeldiniz
Hala Uye Degilmisiniz?
Uye olmak cok kolay
Uye olmak icin tiklayin